Feeria kolorów na talerzu… biel puszystego ryżu kontrastuje z soczystą czerwienią i złotem papryki, oraz zielenią cukinii.
To hołd dla prostoty, w której każde warzywo gra swoją nutę, tworząc harmonijną symfonię smaku i aromatu 😊
Nie będę wrzucać przepisu, bo robiłam to danie wtedy kiedy gulasz z indyka, więc wróć do tamtego wpisu 😉 A, że ja od dawna nie jem mięsa, to warzywa, które podsmażyłam oddzielnie na oliwie z odrobiną masła połączyłam z ugotowanym ryżem.
Polecam i życzę smacznego!
Spodobał Ci się tekst?
· To teraz czas na Ciebie 😊 Będzie mi miło, jeśli zostaniemy w kontakcie;
· Odezwij się w komentarzu, dla Ciebie to chwila, dla mnie to bardzo ważna wskazówka;
· Jeśli uważasz, że wpis ten jest wartościowy lub chciałbyś podzielić się z innymi czytelnikami – udostępnij mój post – oznacza to, że doceniasz moją pracę;
· Bądźmy w kontakcie, obserwuj mój blog oraz polub mnie na Facebooku i Instagramie.
To hołd dla prostoty, w której każde warzywo gra swoją nutę, tworząc harmonijną symfonię smaku i aromatu 😊
Nie będę wrzucać przepisu, bo robiłam to danie wtedy kiedy gulasz z indyka, więc wróć do tamtego wpisu 😉 A, że ja od dawna nie jem mięsa, to warzywa, które podsmażyłam oddzielnie na oliwie z odrobiną masła połączyłam z ugotowanym ryżem.
Polecam i życzę smacznego!
Spodobał Ci się tekst?
· To teraz czas na Ciebie 😊 Będzie mi miło, jeśli zostaniemy w kontakcie;
· Odezwij się w komentarzu, dla Ciebie to chwila, dla mnie to bardzo ważna wskazówka;
· Jeśli uważasz, że wpis ten jest wartościowy lub chciałbyś podzielić się z innymi czytelnikami – udostępnij mój post – oznacza to, że doceniasz moją pracę;
· Bądźmy w kontakcie, obserwuj mój blog oraz polub mnie na Facebooku i Instagramie.


Komentarze
Prześlij komentarz