Kiedy temperatury dochodzą do 40 stopni, a jeść jednak trzeba 😉 robię na szybko makaron z pomidorkami z własnego warzywniaka i mozzarellą 😊
Składniki:
Makaron gotuję al dente i czekam aż ostygnie. Kroję na pół pomidorki koktajlowe i małe mozzarelki. Dodaję bazylię, miętę, oliwę, sól i pieprz wedle uznania.
Smacznego!
PS. Według słowiańskich wierzeń, tego dnia można zbierać pokrzywy, które będą nas chronić przed ciemnymi mocami przez cały rok.
Spodobał Ci się tekst?
· To teraz czas na Ciebie 😊 Będzie mi miło, jeśli zostaniemy w kontakcie;
· Odezwij się w komentarzu, dla Ciebie to chwila, dla mnie to bardzo ważna wskazówka;
· Jeśli uważasz, że wpis ten jest wartościowy lub chciałbyś podzielić się z innymi czytelnikami – udostępnij mój post – oznacza to, że doceniasz moją pracę;
· Bądźmy w kontakcie, obserwuj mój blog oraz polub mnie na Facebooku i Instagramie.
Składniki:
- Ulubiony makaron
- Pomidorki koktajlowe
- Mozarella
- Bazylia
- Mięta
- Sól, pieprz, oliwa
Makaron gotuję al dente i czekam aż ostygnie. Kroję na pół pomidorki koktajlowe i małe mozzarelki. Dodaję bazylię, miętę, oliwę, sól i pieprz wedle uznania.
Smacznego!
PS. Według słowiańskich wierzeń, tego dnia można zbierać pokrzywy, które będą nas chronić przed ciemnymi mocami przez cały rok.
Spodobał Ci się tekst?
· To teraz czas na Ciebie 😊 Będzie mi miło, jeśli zostaniemy w kontakcie;
· Odezwij się w komentarzu, dla Ciebie to chwila, dla mnie to bardzo ważna wskazówka;
· Jeśli uważasz, że wpis ten jest wartościowy lub chciałbyś podzielić się z innymi czytelnikami – udostępnij mój post – oznacza to, że doceniasz moją pracę;
· Bądźmy w kontakcie, obserwuj mój blog oraz polub mnie na Facebooku i Instagramie.
Komentarze
Prześlij komentarz